Knoflookbrood

 

Knoflookbrood

 

 

225 ml warm water (45°C)

1 eetlepel boter

1 eetlepel droge melkpoeder

1 eetlepel ruwe rietsuiker

1 1/2 theelepel zout

1 1/2 eetlepel gedroogde peterselie

2 teentjes knoflook, geperst

400 gr broodmeel

2 theelepels droog bakkersgist

 

Voeg de ingredienten uit het recept, ook op die volgorde in het bakblik van je broodbakmachine !

Zorg ervoor dat de gist droog blijft en vul het bakblik buiten de broodbakmachine.

Plaats nu het bakblik in je broodbakmachine en stel je broodbakmachine in volgens de gebruiksaanwijzing.

Mocht je de gebruiksaanwijzing van je broodbakmachine kwijt zijn, kijk dan op de volgende site en kijk of de gebruiksaanwijzing van je broodbakmachine er tussen staat klik hieronder:

Broodbakmachine handleiding

Maak jouw eigen website met JouwWeb