Knoflookbrood met pecorino
Knoflook brood met Pecorino
Lekker bij borrel en voorgerecht...
275 volkoren bloem
275 Frans Krokant (Aveve)
325 ml. water
3 el.olijfolie
2 tl. zout
3 el. suiker
1 tl. gedroogde basilicum
1 tl. knoflookpoeder
1 tl. grof versgemalen zwarte peper
1 tl. fijngehakte verse knoflook
3 el. fijngehakte verse bieslook
200 gr. geraspte Pecorino kaas
8 gr. gedroogde gist
Voeg de ingredienten uit het recept, ook op die volgorde in het bakblik van je broodbakmachine !
Zorg ervoor dat de gist droog blijft en vul het bakblik buiten de broodbakmachine.
Plaats nu het bakblik in je broodbakmachine en stel je broodbakmachine in volgens de gebruiksaanwijzing.
Mocht je de gebruiksaanwijzing van je broodbakmachine kwijt zijn, kijk dan op de volgende site en kijk of de gebruiksaanwijzing van je broodbakmachine er tussen staat klik hieronder: